Чат с оператор
-20% Комплект 3бр силиконови вакуумни вендузи с различна големина за лифтинг масаж на лицето и антицелулитен масаж на тялото

Комплект 3бр силиконови вакуумни вендузи с различна големина за лифтинг масаж на лицето и антицелулитен масаж на тялото

: 9304 Код на продукта: 9370
Бонус точки: 20
Наличност: В наличност
25,00лв. 19,95лв. Цена в бонус точки: 399

Възможни варианти


* Цвят:

Брой: Купи
Доставка: от 15 до 40 работни дни

Комплект 3бр. силиконови вендузи за лице, с различна големина за лифтинг масаж на лицето и антицелулитен масаж на тялото, изработени от висококачествен силикон. Движението на конусчетата по лицето и тялото, след засмукване подобрява циркулацията на кръвта в кожата и стимулира образуването на колаген. Чрез вакуума се стимулира кръвообращението, подобрява се еластичността на кожата и се излаждат финните бръчки. Лекото засмукване на кожата и движение нагоре с помоща на силиконовите вендузи осигурява чудесен лифтинг ефект на лицето без химия и ботокс, просто нанесете любимото си масло след почистено лице и започнете масажа. Благодарение на лекото пощипване на кожата чрез меката вакуумна чашка се осигурява нежен масаж, а лицето и шията придобиват сияен и младежки вид.

Използвайте като притиснете с пръсти горната част на вендузата, поставете върху кожата и освободете пръстите за да се образува засмукването, плъзнете нагоре чашката за да видите ефекта от вакуума. Винафи движете нагоре и настрани. Иползвайте за антицелулитен масаж на тялото по същия начин. Комплекта включва три броя силиконови вендузи за масаж опаковани в платнена торбичка.