Чат с оператор
-29% Ортопедичен коректор на стойката корсет за мъже и жени за изправяне на гърба и правилна поза с магнитчета срещу болка в гърба

Ортопедичен коректор на стойката корсет за мъже и жени за изправяне на гърба и правилна поза с магнитчета срещу болка в гърба

: 21457 Код на продукта: 9451
Бонус точки: 39
Наличност: В наличност
55,00лв. 39,00лв. Цена в бонус точки: 780

Възможни варианти


Размер

Брой: Купи
Доставка: от 15 до 40 работни дни

Ортопедичен коректор на стойката корсет за мъже и жени за изправяне на гърба и правилна поза с магнитчета срещу болка в гърба.

С този коректор предназначен за мъже и жени можете да се справите с леки гръбначни изкривявания както и с неправилна стойка по-време на работа. Настройте коланите според вашите изисквания и залепете велкрото на кръста. Снабден с 10 бр магнити които съвпадат с гръбначния стълб и допълнително облекчават болката причинена от неправилна стойка и др. Стабилен корсет коректор на стойката с избор между черен и бял цвят с 5 различни размера.

Размери:
Талия 66-76см - изберете размер S
Талия 79-86см - изберете размер M
Талия 89-96см - изберете размер L
Талия 99-107см - изберете размер XL
Талия 107-115см - изберете размер XXL

При обличане нагласете всички ремъци така че да не чувствате никаква болка, отпуснете колкото е необходимо и първоначално носете за 15-20 минути на ден докато привикнете, през 7 дни можете да увеличавате стегнатоста като съблюдавате стоиката ви да остава изправена. Увеличавайте постепенно натягането до постигане на желаното изправяне без това да съпроводено с болка, носете редовно за кратки периоди от време докато привикнете след което можете да увеличите бавно интервалите.