Чат с оператор
-34% Дерма ролер за мезотерапия с микро игли за сияйна и млада кожа, масажор за лице и тяло иглотерапия

Дерма ролер за мезотерапия с микро игли за сияйна и млада кожа, масажор за лице и тяло иглотерапия

: 20838 Код на продукта: 9468
Бонус точки: 19
Наличност: В наличност
29,00лв. 19,00лв. Цена в бонус точки: 380

Възможни варианти


Размер

Брой: Купи
Доставка: от 15 до 40 работни дни

Дерма ролер за мезотерапия с микро игли за сияйна и млада кожа, масажор за лице и тяло иглотерапия. Обикновено продуктите за лице като кремове или серуми достигат само до повърхността на епидермица и не проникват в дълбочина. Този ролер за масаж на кожата чрез микро игли спомага за по-доброто абсорбиране на веществата от кожата. Подходящ за прилагане на витамини както и различни серуми или кремове, които благодарение на мини игличките ще проникнат по-дълбоко в кожата за да я подхранят и възстановят. Ролера е ефективен също и за подобряване на кръвообращението, като може да се използва и на главата за по - бърз разтеж и сгъстяване на косата. Специялно създадените иглички от неръзжаема стомана с различна дължина от 0.2мм, 0,25 и 0,3мм, стимулират кожата за да активират производството на колаген, за повишаване на еластичността на кожата и заличаване на белези от акне и тъмни петна. 

Движете леко и внимателно ролката хоризонтално и вертикално по лицето, тялото или скалпа, без да натискате и не повече от 20 пъти на едно място. Почиствайте със кислородна вода или 75% алкохолен разтвор. Не използвайте ролера ако имате активно акне, розацея, екзема или изгаряне. Използвайтен инструмента след като сте почистили добре лицето си, после сложете витамини или крем и започнете внимателно да движите ролера, след процедурата не измивайте лицета а поставете релаксираща маска.

Изберете най-малкия размер на игли 0.2мм ако поръчвате за първи път, може да изпробвате и 0,25мм или 0,3мм ако смятате че са походящи за вашата кожа.