Чат с оператор
-35% Електрически уред с лед лампа във формата на химикал за премахване на бенки, татуировки,  лунички, тъмни петна, брадавици в домашни условия.

Електрически уред с лед лампа във формата на химикал за премахване на бенки, татуировки, лунички, тъмни петна, брадавици в домашни условия.

: 33084 Код на продукта: 9472
Бонус точки: 49
Наличност: В наличност
75,00лв. 49,00лв. Цена в бонус точки: 980

Възможни варианти


* Цвят:

Брой: Купи
Доставка: от 15 до 40 работни дни

Електрически уред, с лед лампа във формата на химикал за премахване на бенки, татуировки,  лунички, тъмни петна, брадавици в домашни условия. Вижте как се използва утреда във това видео:


С този уред можете в домашни условия да се отървете от досадните бенки, петна, лунички и брадавици. Без болка благодарение на високочестотен волтаж без усещане за напрежение. 9 степени на сила, за по-добра ефективност при премахването на много типова кожни образувания.  Голяма батерия, която позволява до 5 часа работа с 1 зареждане на батерията. Стандартно зареждане с USB кабел който е включен в комплекта.

При употрба за първи път, преди да започнете направете тренировка върху повърхността на ябълка с тънка игла на ниска скорост. Докоснете най-горния слой и движете. Не задържайте на едно място, за да избегнете изгаряне на кожата. След всека процедура върху кожата ви първоначалния резултат може да изглежда плашещо, но след оздравяване, кожта ще възвърне първоначалния си вид.

- Премахване на бенки и брадавици.
- Премахване на доброкачествени израстъци.
- Премахване на лунички, тъмни петна
- Премахване на малки татуировки 

Начин на употреба:

Тъмни петна:
При работа с уреда трябва да имате предвид следното:  След като изберете степен на сила от дисплея за премахване на тъмни петна преценете дали петното е с малка площ или с по-голяма, ако е около 2-3 см  може да опитате премахването с една процедура, но ако е по-голяма площ процедурата трябва да се направи през няколко дни, за да се избегне възпаление на по-голям участък от кожата или изгаряне.

Бенки:
За да премахнете бенка с малък размер се опитайте да прецените до каква степен е над повърхността на кожата и до каква степен е страсната в кожата. когато бенката е по-голяма, до 2см трябва да се обработи на части, като се започна от горната част, на повърхността, а в следващите процедури се навлиза в дълбочина, като след всяка процедура мястото трябва да се дезинфекцира и да се пази от замърсяване с лепенка до пълното зарастване.

Брадавици и израстъци:
Движете върха на иглата по израстъка след докато преминете през цялата му повъхност след което оставете за около една седмица, остатъка да изсъхе и да падне сам.

Татуировки:
За по-големи татуировки не правете на една процедура, движете иглата и не задържайте на едно място, никога не третирайте повече от 3см на веднъж тъй като има опасност от бактериална изнфекция или възпаление.

Инструкции за употреба
Включване от бутона on/off задръжте за около 3сек след което LCD дисплея ще светне и уреда ще се включи на първа степен, ако не се използва за 30сек се самоизключва. Задръжте бутона OUT  за да започнете работа, LCD екрана ще присветне с което дава индикация че уреда работи. Пуснете бутона OUT и уреда спира работа. 

Защита: 
При зарържане на бутона OUT за повече от 2мин уреда спира работа след което за да продължите трябв ада го пуснете след което да го задържите отново за да продължите работа. 

Комплекта включва:
10 стерилни игли, 1 основна голяма игла, капачка за иглата и usb кабел за зареждане и инструкции за употреба на англииски език. 

Ако имате нужда от допълнителни игли цъкнете тук: