Чат с оператор
-24% Романтична нощна лампа с ЛЕД светлини която прожектира луна и звездички на тавана на стаята наподобяващи звездно небе

Романтична нощна лампа с ЛЕД светлини която прожектира луна и звездички на тавана на стаята наподобяващи звездно небе

: 87329 Код на продукта: 9978
Бонус точки: 34
Наличност: В наличност
45,00лв. 34,00лв. Цена в бонус точки: 680

Възможни варианти


* Цвят:

Брой: Купи
Доставка: на следващия ден

Романтична нощна лампа с ЛЕД светлини която прожектира луна и звездички на тавана на стаята наподобяващи звездно небе нощното осветление се управлява от 3 бутона. Стабилна топла бяла светлина. бутон B = промяна на цвета от един цвят до няколко цветни слоеве един върху друг. бутон C = включване на луната!

Можете да персонализирате тази нощна светлина,както ви харесва. Светлината е много мека и не заслепява. Направен с подвижен купол, можете да го настоите като нощна лампа или романтична движеща се проекция на луна и звезди! Захранва се от USB кабел или 4бр AAA батерии (не са включени в комплекта). Вземи тази романтична нощна лампа и бъди готов за предстоящите празници, това е най-добрият подарък! Идеален за детска спалня, декориране на празници, партита или всякакви поводи, в които искате да създадете романтична атмосфера. Нека децата ви се пренесат в красивата галактика и да се радват на луната и звездите в собствената си стая.

Спецификации:
Материал: пластмаса.
Размери: 13 cm x 13 cm x 14.5 cm.
Цвят на корпуса: синьо, лилаво, розово.
Тип превключвател: 3 бутона.
Напрежение: 5 V.
Източник на светлина: 4 LED лампи.
Тегло: 4.8 гр
Размери: 14,5 * 13 см

Включени в комплекта:
1 x лампа прожектор
1 x USB кабел