Чат с оператор
-17% Комплект за грууминг функционална и симпатична четка гребен подходящ за ресане на котки и малки кучета + ножичка за рязане на нокти

Комплект за грууминг функционална и симпатична четка гребен подходящ за ресане на котки и малки кучета + ножичка за рязане на нокти

: 6406 Код на продукта: 9256
Бонус точки: 29
Наличност: В наличност
35,00лв. 29,00лв. Цена в бонус точки: 580

Възможни варианти


* Цвят:

Брой: Купи
Доставка: от 15 до 40 работни дни

Комплект функционална и симпатична четка гребен подходящ за ресане на котки и малки кучета + ножичка за рязане на нокти


Професионална четка за котешка козина - Перфектен подарък за собственици на домашни любимци, ветеринарни лекари и дресьори на домашни любимци. Редовното използване на тази четка за дългокосмести котки може нежно и ефективно да отстрани падналите косми, заплитанията, възлите, пърхота и попадналата мръсотия. Подходяща е за къси, средни или дълги, гъсти, тънки или къдрави козини на кучета/котки/зайци, като прави домашните ви любимци да изглеждат блестящи и здрави.

Безопасни за кожата масажни игли - Металните игли на четката за късокосмести котки имат кръгли гумени накрайници в краищата. Като четка за обезкосмяване на котки, тя е идеална за обезкосмяване и масаж на вашите домашни любимци, без да драска кожата на вашия домашен любимец, дори в зоните с чувствителна кожа.

Усъвършенствана четка за котки - Металните иглички са изработени от стомана и не се деформират лесно, гарантира по-дълго време на ползване. Огънатите на 140° игли, предназначени да проникват дълбоко в козината, наистина улесняват доброто почистване на подкосъма.

Бутон за почистване с едно натискане - След като почистите домашния си любимец, просто натиснете бутона. Предпазителят ще изскочи, отделяйки почистената козина от металната игла, след което може да се премахне с едно движение.

Комплекта включва и ножичка специално за подрязване на ноктите на вашата котка или куче