Чат с оператор
-20% Фотонен масажор против бръчки за врат и лице с три различни LED светлини за премахване на двойна гуша и стягане на отпусната кожа в областта шията.

Фотонен масажор против бръчки за врат и лице с три различни LED светлини за премахване на двойна гуша и стягане на отпусната кожа в областта шията.

: 19732 Код на продукта: 9340
Бонус точки: 55
Наличност: В наличност
69,00лв. 55,00лв. Цена в бонус точки: 1100
Брой: Купи
Доставка: от 15 до 40 работни дни

Фотонен масажор против бръчки за врат и лице с три различни LED светлини за премахване на двойна гуша и стягане на отпусната кожа в областта шията. Уреда е с формата на делфин и ергономична опашка която е извита в ъгъл от 45 градуса и следва формата на лицето. Благодарение на своята дължина, лечебната светлина обхваща по-голяма част от третираната зона. Масажора има 3 степени звукови вълни. Синя, зелена и червена светлина за стимулиране на кръвообращението, стягане на кожата и лимфен дренаж. Премахва бръчките на врата, стяга двойната брадичка и релаксира раменете и гърба. Първата степен е синята: Вибрира 6500 пъти в минута стяга кожата, помага за премахване на акне и стяга порите. Втората степен е зелената светлина, която вибрира 9500 пъти в минута загрява около 45 градуса и насища клетките с кислород и дренира лимфата. Третата степен е червената светлина, която вибрира с високи честоти 12500 пъти в минута, загрява 45 градуса и стимулира производството на колаген, заглажда бръчките и белезите. Използвайте червената светлина и да нанасяте крем или масла за пълноценно абсорбиране от кожата. Използвайте устройството след като почистите кожата и нанесете крем или масло. 

Рамер: 12см x8,3см x 5см. Вградена зарядна батерия 500mAh. Зарежда се с USB кабела включен в комплекта за 3 часа.
Вижте кратно видео на продукта по долу: