Чат с оператор
-24% Самозалепваща водозащитна pvc лента за фуги в банята като мивки, вани, моноблок, запълнете фугите на и процепите между различни, кухнески плотове и мивки, плочки и стена и други повъхности, освежете вашият дом бързо и лесно с тази силиконова лента

Самозалепваща водозащитна pvc лента за фуги в банята като мивки, вани, моноблок, запълнете фугите на и процепите между различни, кухнески плотове и мивки, плочки и стена и други повъхности, освежете вашият дом бързо и лесно с тази силиконова лента

: 19751 Код на продукта: 9353
Бонус точки: 16
Наличност: В наличност
21,00лв. 15,95лв. Цена в бонус точки: 319

Възможни варианти


* Цвят:

Размер

Брой: Купи
Доставка: от 15 до 40 работни дни

Самозалепваща водозащитна pvc лента за фуги в банята като мивки, вани, моноблок, запълнете фугите на и процепите между различни, кухнески плотове и мивки, плочки и стена и други повъхности, освежете вашият дом бързо и лесно с тази силиконова лента с ъглов подгъв за лесен монтаж. 

С тази уплътняваща лента можете да изолирате различни по размер фуги във вашаият дом навсякъде където е необходимо, в банята, в кухнята, на земята и други. Дължина на ролката 3.2 метра, и избор от 2 различни ширини 3.8см и 2.2см както и 6 различни цвята. Почистете повърхностите върху които ще залепяте лентата, подсушете ги добре след което отлепете предпазната лента от самозалепващата част и притиснете с пръст така че да се оформи ъгъл и движете докато стигнете до края на повърхността.

При правилно злепяне тази лента ще предпази фугите и други често мокрещи се отвори от мухал и замърсяване. Подходяща за оплътняване на фуги на вана и мивка, както и всяка често мокреща се повърхонст или процеп.

Възможно е леко разминаване между снимките и реалните цветове на продукта порадите различните цветове на всеки монитор/екран. 

Вижте кратко видео на продукта по-долу: