Чат с оператор
-13% Безжична ЛЕД лампа със сензор за движение с лесно закрепяне с магнит, автоматична лампа за кухненски плот, антре, гардероб, изба, баня, спалня, с дължина от 20см до 40см и 24 до 60 диода

Безжична ЛЕД лампа със сензор за движение с лесно закрепяне с магнит, автоматична лампа за кухненски плот, антре, гардероб, изба, баня, спалня, с дължина от 20см до 40см и 24 до 60 диода

: 87226 Код на продукта: 9363
Бонус точки: 39
Наличност: В наличност
45,00лв. 39,00лв. Цена в бонус точки: 780

Възможни варианти


Вид

Брой: Купи
Доставка: от 7 до 12 дни

Нов Модел Безжична ЛЕД лампа със сензор за движение с лесно закрепяне с магнит, автоматична лампа за кухненски плот, антре, гардероб, изба, баня, спалня, с дължина от 20см до 40см и 24 до 60 диода

С тази универсална лампа, можете лесно и практично да осветите най различни площи от вашият дом, просто изберете място, залепете двонолепящата лента, върху нея залепете магнитната лента, заредете вашата лампа с USB кабела включен в комплекта, червена светлина означава че лампата се зарежда, синя или зелена светлина означава че вече е заредена. След това я закрепете с едно движение върху магнитната лента, изберете от странични бутон режим на работа, и лампата е готова за ползване. при нужа от зареждане просто свалете лампата от магнитната лента.

Лампата има 3 режима на работа: постоянно светната, да светва автоматично при движение до 3метра със 100% светлина, да светва автоматично при движение със 50% светлина. След 15 секунди при липса на движение около сензора лампата изгасва автоматично. 

Създайте си удобство и уют като осветете различни места от вашия дом, без нуждата от прекарване на кабели и свърване към контакт. Просто залепете кадето пожелаете, в гардероба, над кухненския плот, в коридора на апартамента ви, в килера, на касата на врата и навсякъде където можете да залепите двойнолепящата лента с магнита.

Характеристики на моделите:

2 вида светлина: Топла-жълта и Бяла-Студена, избор от 3 вида и дължини: 24 диода - 20см, 40 диода - 30см , 60 диода - 40см. За по-добро осветяване избирайте винаги студена светлина и максимална дължина и брой диоди. Качествена светлина без трептене и уморяване на очите.

Смарт сензор, който се активира в тъмнината и преминава към избрания режим на работа, светва при движение и се загася след 15 секунди без движение, а през деня се деактивира като по този начин не свети при движение и пести от батерията, без да се налага да изключвате лампата от бутона. Ъгъл за активиране на сензора при движение 100 градуса, и до 3 метра разстояние.