Чат с оператор
-40% Самозалепваща кинезио терапефтична лента срещу бръчки по кожата на лицето както и облекчаване на болка в мускулите и подкрепа на връзките при тренировка или контузия

Самозалепваща кинезио терапефтична лента срещу бръчки по кожата на лицето както и облекчаване на болка в мускулите и подкрепа на връзките при тренировка или контузия

: 131657 Код на продукта: 9366
Бонус точки: 12
Наличност: В наличност
20,00лв. 12,00лв. Цена в бонус точки: 240

Възможни варианти


* Цвят:

Размер

Брой: Купи
Доставка: от 15 до 40 работни дни

Самозалепваща кинезио терапефтична лента срещу бръчки по кожата на лицето както и облекчаване на болка в мускулите и подкрепа на връзките при тренировка или контузия. Двойно действие за козметични цели и за поддръжка при тренировка. С тази кинези терапефтична самозалепваща лента можете да премахнете дори и дълбоки бръчки на лицето само за една нощ. Залепено върху мускулите на лицето еластичното тиксо ще опъне кожата и ще отнеме от напрежението породено от мимики и други, дренита лимфата и изглажда бръчките с видим резултат още след първата употреба.

Поставете на сухо и чисто лице и разтъркайте за да активирате лепилото. Не разтягайте кожата докато залепвате лентата.

Тази кинезио лента позволява също и на трениращите да предпазят от разтягане мускулите си по време на спорт. Примерни приложения:

1.Поддръжка на мускулите и защита на връзките. Залепете на коляното, глезена или рамото като лентата ще се разтяга с вашите движения  и ще предпазва зоните на натоварване от прекомерно разтягане по време на спорт, тренировка и други дейности. Подобрява изпълнението на всяко упражнение като предпазва от различни травми.

2.Облекчава болката. С тази кинезио лента получавате терапевтична поддръжка на сухожилията, както и на меките тъкани, подобрява кръвообращението на засегнатите зони и ускорява възстановяването, намалявйки напрежението върху тъканта. Изследвания показват че помага за по-бързото възстановяване на болката.

3. Удобна и със силно залепващо покритие. Кинезио лентата е изработена от дебел памук и спантекс, материал който е удобен, разтеглив и водоустойчив. Лесна за използване и ефективна защита на избраните зони. Изрежете лентата на парчета с различна дължина за да покриете ефективно желаните зони. Препоръка: Залепвайте лентата 30 минути преди упражнения на почистена кожа. За премахване на лентата използвайте бебешко олио или сапун, по-лесно се премахва след намокряне. Избор от 4 различни цвята и 3 разлини ширини на лентата. Дължина на всяка ролка 5 метра.