Чат с оператор
-25% 4бр. Стъклени вакуумни вендузи за лифтинг масаж на лицето и антицелулитен масаж на тялото. Различни големини на чашката.

4бр. Стъклени вакуумни вендузи за лифтинг масаж на лицето и антицелулитен масаж на тялото. Различни големини на чашката.

: 5823 Код на продукта: 9369
Бонус точки: 49
Наличност: В наличност
65,00лв. 49,00лв. Цена в бонус точки: 980

Възможни вариантиБрой: Купи
Доставка: от 15 до 40 работни дни

4бр. Стъклени вендузи за лифтинг масаж на лицето и антицелулитен масаж на тялото. Вендузите са много ефективни за подобряване на кръвообращението на кожата чрез вакуумнен масаж. Различните големини на стъклената чашка за масаж са подходящи за различните части на лицето и тялото. Чрез вакуума се стимулира кръвообращението, подобрява се еластичността на кожата и се излаждат финните бръчки. Засмукването на кожата и движение посока нагоре с помоща на стъклените вендузи осигурява чудесен лифтинг ефек на лицето без химия и ботокс, просто нанесете любимото си масло след почистено лице и започнете масажа.
Използвайте като притиснете с пръсти гумената горна част на вендузата, която засмуква кожата, плъзнете нагоре чашката за да видите ефекта от вакуума. Винаги движете нагоре и настрани.
Иползвайте за антицелулитен масаж на тялото по същия начин.