Чат с оператор
-27% Комплект 2бр силиконови вакуумни вендузи чашки за анти ейдж масаж на лицето и антицелулитен масаж на тялото

Комплект 2бр силиконови вакуумни вендузи чашки за анти ейдж масаж на лицето и антицелулитен масаж на тялото

: 23373 Код на продукта: 9481
Бонус точки: 11
Наличност: В наличност
14,95лв. 10,95лв. Цена в бонус точки: 219

Възможни варианти


* Цвят:

Брой: Купи
Доставка: от 15 до 40 работни дни

Комплект силиконови вендузи за лице, 2бр чашки конуси за анти ейдж вакуумен масаж на лицето и антицелулитен масаж на  тялото, изработени от висококачествен силикон. Движението на конусчетата по лицето и тялото след засмукване подобрява циркулацията на кръвта в кожата и стимулира образуването колаген. 

Вакума засмуква леко кожата която се зачервява и стяга, увеличва се нейната еластичност излаждат се финните бръчки. Масажа чрез леко засмукване на кожата и движение нагоре с помоща на силиконовите вендузи осигурява чудесен лифтинг ефект на лицето без химия и ботокс, просто нанесете любимото си масло след почистено лице и започнете масажа. Благодарение на меката засмукваща чашка, която леко пощипва кожата, кръвта се задвижва лимфата се втечнява, а лицето и шията придобиват сияен и младежки вид.

Използвайте, като притиснете с пръсти горната част на вендузата, поставете върху кожата и освободете пръстите за да се образува засмукването, плъзнете нагоре чашката за да видите ефекта от вакуума. Винафи движете нагоре и настрани. Иползвайте за антицелулитен масаж на тялото по същия начин.