Чат с оператор
-36% Етерично масажно масло за по-голям и стегнат бюст, подобрява еластичността на кожата и заглажда формите. предпазва от отпускане.

Етерично масажно масло за по-голям и стегнат бюст, подобрява еластичността на кожата и заглажда формите. предпазва от отпускане.

: 5600 Код на продукта: 9483
Бонус точки: 25
Наличност: В наличност
39,00лв. 25,00лв. Цена в бонус точки: 500
Брой: Купи
Доставка: от 15 до 40 работни дни

Етерично масажно масло за по-голям и стегнат бюст, подобрява еластичността на кожата и заглажда формите, предпазва от отпускане. Ако искате да имате по-пищно деколте и красиви естествени форми това масло ще напрви за Вас перфектна метаморфоза от чашка А до D. Избелва и изглажда кожата,  Предпазва от провисване, регулира асиметрията, спомага за по-бързото образуване на гръдна тъкан осигуряваща стегнат и повдигнат бюст. Подпомага образуването на мастна тъкан и омекотява кожата. Иползва се само при възразтни и ден след месечния цикъл, не се използва по време на отслабване. Съдържа, масло от смирна, масло от ленено семе, розово масло, колагенна амино киселина, и хиалуронова киселина. Нанесете със върха на пръстите, като масажирате внимателно бюста отвън навърте с леки движения докато се обсорбира продукта. За по-бърз ефект нанесете загряващ компрес. Видими резултати след един месец.