Чат с оператор
-19% Фитнес уред за фейс лифтинг, стягане и скулптуриране на мускулите на лицето.

Фитнес уред за фейс лифтинг, стягане и скулптуриране на мускулите на лицето.

: 13896 Код на продукта: 9502
Бонус точки: 69
Наличност: В наличност
85,00лв. 69,00лв. Цена в бонус точки: 1380
Брой: Купи
Доставка: на следващия ден

Иновативен уред с който тренирате по уникален начин вашите лицви мусколи и по този начин запазвате младешкия си вид по естествен начин с бърз и дълготраен ефект. Задвижва мускулите в долната част на лицето, повдига скулите, заглажда бръчките около устните, извайва брадичката и стяга мускулите шията. Различни тежести който се поставят в уреда за още по ефективно натоварване по време на упражненията. Действа на мускулте под кожата като подобрява кръвообръщението и активизира регенерирането на клетките и спомага за изравняването на тена. Скулптурира мускулите на долната челюст, изглажда назолабиалните гънки и стопява мазнините в областта брадичката и шията.

Комплекта включва: устройство за фитнес на лицето и 4 балансиращи пластини с различна тежест в зависимост от нужната степен на натоварване.

Начин на използване: Поставете устройството в устата и като притискате с устни раздвижете глава на надолу - нагоре за се задвижат крилата на устройството.

Използвайте два пъти дневно като движите за 30сек. както е показано в упътването и ще постигнете видим резултат след 30 дни.