Чат с оператор
-27%  Мултифукционална електрическа шпатула 3 в 1 за дълбоко почистване, лифтинг, хидратация с йонофореза и отстраняване на мъртва кожа, самозареждащ се ултразвуков уред за пилилинг.

Мултифукционална електрическа шпатула 3 в 1 за дълбоко почистване, лифтинг, хидратация с йонофореза и отстраняване на мъртва кожа, самозареждащ се ултразвуков уред за пилилинг.

: 54921 Код на продукта: 9507
Бонус точки: 55
Наличност: В наличност
75,00лв. 55,00лв. Цена в бонус точки: 1100

Възможни варианти


* Цвят:

Брой: Купи
Доставка: от 15 до 40 работни дни

Компактен уред за ексфолиране чрез микро вибрации. Отстранява деликатно себума и мъртвите клетки от порите, не само на повърхността, а също ексфолира кожата и в дълбочина като я прави сияйна и свежа. Премахва черните точки, стяга порите, заглажда и подмладява. В режим на хидратация уреда използва йонофореза(слаб електрически ток) и микро вибрации за по-добро проникване и усвояване на веществата от кожата. Използва се върху мокро лице след нанасяне на подходящ крем. 

В режим на лифтинг устройството използва леки пулсации за да тонизира мускулите на лицето и подобрява кръвообращението, което придава стегнат вид на лицето. Тази функция се използва отново върху мокро лице след нанасяне на подходящия крем. Шпатулата се движи в посока обратно на посоката на почистване.

Пилинг ефект в режим на почистване се прилага върху сапунисано лице. Поставете шпатулата под ъгъл и движете бавно по кожата на лицето. Смяната на режимите се извършва лесно чрез докосване на основния тъч бутон.

Устройството се зарежда с USB кабел, време за зареждане 2,5h, време на работа 80 минути след пълно зареждане.

Комплекта включва: 

1 x Кутия
1 x мултифункционален уред
1 x usb кабел
1 x кърпичка за почиствне
1 x ръководство на английски