Чат с оператор
Джобно заключващо устройство C-safe против изпускане и кражба на телефон,портмоне и др.

Джобно заключващо устройство C-safe против изпускане и кражба на телефон,портмоне и др.

: 2824 Код на продукта: 9907
Бонус точки: 27
Наличност: В наличност
27,00лв. Цена в бонус точки: 540
Брой: Купи
Доставка: от 15 до 40 работни дни

C-Safe е патентованата първа механична ключалка в света, която може физически да защити вашия портфейл, мобилен телефон и други ценности . Телефонът ще остане прикачен към джоба Ви под пълния Ви контрол без нужда от батерия, без зареждане! Няма да се налага да проверявате дали вашите ценности все още са там ... те са.
C-Safe се свързва автоматично с джоба, когато го поставите, и остава заключен. За да отключите, просто натиснете телефона си надолу и C-Safe ще се освободи от ключалката. Този метод прави почти невъзможно за всеки крадец да вземе телефона ви незабелязано, докато ви позволява да го извадите с лекота за 1 секунда.
Елегантният дизайн предлага минималистичен вид и усещане. Състои се от 2 части, ултра-тънък монтаж на телефона и елегантна основа в джоба ви. C-Safe е направен от поликарбонат - материал, който е 2 пъти по-силен от ABS ( LEGO блокчета) и Ви дава надеждна защита и високо качество.

Характеристики на продукта:
SECURE - Тя може физически да предпази телефона ви от джебчии или от изпускане. Телефонът ще остане прикачен към джоба ви под пълния ви контрол без нужда от батерия, без зареждане!
Лесно за използване - Свързва се автоматично с джоба, когато го поставите, и остава заключен. За да отключите, просто натиснете телефона си надолу и C-Safe ще се освободи от ключалката.
SMALL - Елегантният дизайн предлага минималистичен вид и усещане. Състои се от 2 части, ултра-тънък монтаж на телефона и елегантна основа в джоба ви.

1.Без батерия,блутуут и GPS

2.Водоустойчив и защитен при всякакви условия

3.Изглед отпред : затягащ пръстен, неодумиум магнит, отключващ плъзгач, заключващ механизъм, устройство за прикрепяне на телефона към ключалката

4.Изглед отзад : Здрав поликарбонат, отваряне и затваряне на ириса, откачащ се магнит, спусък за нулиране, фабрична ключалка, лепенка с дебелина от 3мм.

5.Капак(4.2см)-прикрепете към дрехата/ключалка)4.2см) - поставете в джоба си/прикрепящо звено(1.9см) - залепете към телефона си